Menu

Logoer med en skjult betydning

IMG_7852På en ferie for nyligt blev jeg mindet om, hvordan det altid har fascineret mig, når designere lykkedes med at skabe logoer med flere betydninger.

Jeg gik forbi en lastbil, men der var noget ved logoet på siden af den, som fangede min opmærksomhed og fik mig til at stoppe op. Det var det stolte amerikanske rederi Matson fra 1882. Logoet forestiller, som man kan se på billedet, ikke ved første øjekast bare et kedeligt navn skrevet med blå tekst. A’et, T’et og S’et former tilsammen både et anker og nogle bølger.

På den måde kommunikerer Matson både klart og tydeligt firmaets navn ud, samtidig med at man visuelt viser, hvad firmaet står for. Genialt og enkelt, ikke?

Her har du en liste over 36 fantasifulde logoer med mere end ét budskab. Min favorit er måske Sleep Records, men det er svært at vælge!

Og her er 20 kreative logoer, hvor minimalistiske MOSLEEP er min favorit, selvom det imponerende logo fra The Spartan Golf Club også må have taget lang tid at kreere.

Og her er 50 virkelig gode logoer. Nr. 50 er sjov, synes jeg. 

Jeg tilbyder også at lave logoer til din virksomhed. Som du kan se, kan et godt logo skabe megen positiv opmærksomhed. Har du brug for et nyt logo? Så kontakt mig med dine ønsker, så giver jeg et godt tilbud. Du kan kontakte mig her.


Inspireret? Så del artiklen:

Om Henrik Engedal

Henrik arbejder som grafisk designer og har en passion for det smukke, det sande og det skæve. Og han deler det gerne med dig! Har du spørgsmål eller brug for hjælp til et projekt, så kontakt ham. Klik her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Du kan bruge disse HTML tags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.