Hej, jeg hedder Henrik.

Hyggeligt, at du er her! Du tænker måske: Hvorfor skal jeg vælge Henrik til min opgave? Min styrke er, at jeg har en god forståelse for, hvordan design og funktionalitet skal spille sammen for at gå op i en højere enhed. Ofte ser man tekniske nørder, som ikke forstår at lave et brugervenligt produkt. Eller også ser man smarte designere, som ikke har øje for funktionalitet. Jeg har fået uddannelse i begge områder og har ekspertise i at finde den rigtige løsning til dit projekt. Og derudover sætter jeg en ære i, at du føler dig godt behandlet.

Igennem min baggrund som både lærer og multimediedesigner har jeg lært, hvordan man kommunikerer på en effektiv måde. (jeg tilbyder i øvrigt undervisning – se her.)

Jeg arbejder både freelance og som fast tilknyttet grafiker. Jeg er for det meste så fleksibel, at jeg kan tilrettelægge mit arbejde efter større og mindre akutte projekter. Jeg kan i nogle tilfælde endda flytte min arbejdsplads til din, hvis det kræves. Kontakt mig, så kan vi snakke om det.

[splitter-line][/splitter-line]

Jeg ønsker at bygge mit arbejde på følgende værdier:

Gavmildhed

  • 5% af overskuddet går til mennesker, som er mindre godt stillede eller bare har brug for hjælp. Du kan se nederst, hvilke projekter pengene går til netop nu.
  • 25% rabat til velgørende organisationer, kirker og nonprofitorganisationer.

Integritet

  • Jeg ønsker at være en du kan stole på og som ikke prøver at snyde dig. Jeg siger tingene, som de er. Samtidig ønsker jeg kun at arbejde for firmaer, som jeg moralsk kan stå inde for.

Aktuelle projekter: Børnehjem i Indien

pilKONTAKT MIG NU